Recent comments

Accountmanager Marketing Oplossingen - €55K - Utrecht

Accountmanager Marketing Oplossingen - €55K - Utrecht






Als Accountmanager zal je verantwoordelijk zijn voor het genereren van new business en je hebt ervaring in en affiniteit met de hedendaagse marketing, communicatie en trends. Je zal gebruik maken van consultative selling en gebruikt je netwerk, ervaring en drive om potentiële klanten te werven. Werken met targets geeft jouw de extra drive en je bent in staat je eigen rol invulling te geven door middel van een accountplan op te stellen. Met de geacquireerde accounts bouw je een relatie op en breidt je deze relaties uit. Ben jij de accountmanager die ik zoek? Lees dan veder!

Wat wordt jou geboden?

* Uitstekend bruto jaarsalaris van €55K
* Bonusregeling gebaseerd op eigen omzet
* Volop doorgroeimogelijkheden + opleidings- en bijscholingsmogelijheden
* Je bent flexibel in het invullen van jouw rol

Wat wordt er van jou verwacht?

* HBO denk- en werkniveau
* Minimaal 3 jaar aantoonbare sales ervaring in de hedendaagse marketing en communicatie
* Kennis van Omnichannel, marketing automation en marketing communicatie is een harde eis
* Een uitgebreid netwerk

Waar ga je werken als Accountmanager Marketing Oplossingen?

Als Accountmanager Marketing Oplossingen bevindt je jezelf in een groeiende en innovatieve organisatie. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden in de zeer professionele organisatie. Je opereert in een zelfstandige functie en werkt actief samen in het salesteam. Als jij wilt werken binnen deze ambitieuze organisatie waar uitdagingen gepaard gaat met het vieren van succes? Neem dan direct contact met mij op!

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop ''Solliciteer op deze vacature'' om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met Jeffrey opnemen via (020) 570 81 20 of stuur je CV naarjeffrey.vandertuin@samrecruitment.nl Ben je zelf niet geïnteresseerd, maar ken je wel dé persoon voor deze job? Laat het dan weten aangezien we hier interessante beloningen tegenover stellen. Kijk op onze website bij ''Recommend a Friend'' voor meer informatie.
" "
Accountmanager Marketing Oplossingen - €55K - Utrecht Accountmanager Marketing Oplossingen - €55K - Utrecht Reviewed by Le Salarié on 8/25/2017 Rating: 5

Articles les plus consultés

Recent Posts

About

Fennoun RH