Recent comments

Infrastructure & Solutions Engineer (VMWare) - KPN Internedservices Purmerend, NH 1441




Over de vacature

Over KPN Internedservices

KPN Internedservices is een van de grootste Nederlandse providers van IT- en cloudsolutions. Opgericht in 1996 en 100% dochter van de Koninklijke KPN: wij zijn dé Cloud & hosting expert van Nederland. We zijn specialist op het gebied van managed hosting, online (hosted) werkplekken, security en connectiviteit. Onze 160 dedicated professionals werken elke dag aan één doel: succes realiseren voor onze klanten.

Met 20 jaar ervaring en ruim 30.000 klanten begrijpen we de uiteenlopende IT-behoeften van ondernemend Nederland. Omdat Internedservices het wiel niet steeds opnieuw hoeft uit te vinden, kunnen we onze klanten de beste, snelste en voordeligste oplossing bieden.

Bij Internedservices geloven wij dat onze klanten nog succesvoller kunnen worden met de oneindige mogelijkheden die ICT biedt. Daarom nemen we onze klanten en partners actief mee naar het beste wat de industrie te bieden heeft, en bieden we hen premium IT & Cloud oplossingen op abonnementsbasis.

Ontwikkeld vanuit bewezen technologie, met extra aandacht voor service, kwaliteit en zekerheid. Omdat de klant eenvoudig op- en afschaalt en alleen betaalt voor wat hij gebruikt, groeit de IT-capaciteit mee met zijn bedrijf. Dat vinden wij van deze tijd. Net als de drievoudige ISO-certificering en 24/7 support waar de klant op kan rekenen.

Wij ontwerpen, bouwen en beheren bedrijfskritische IT- en Cloudoplossingen die bijdragen aan het succes van onze klanten. Dit doen wij volgens de hoogste standaarden, met de hoogste kwaliteit en de beste mensen. Of het nu gaat om de hosting van e-business activiteiten, een werkplek in de cloud of het managen van (internet)-verbindingen. Daarnaast biedt Internedservices uiteenlopende managed services om online omgevingen optimaal te laten presteren en/of de IT-organisatie te ontzorgen.

Voor het versterken van het team is Internedservices op zoek naar een ervaren Infrstructure & SolutionsEngineer (VMWare)

 

Taken en verantwoordelijkheden


Als Infrastructure & Solutions Engineer (VMware) ben je samen met je team van 15 engineers verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van de core platformen en infrastructuur van KPNInternedservices.

Je beschouwt de afdeling Infrastructure & Solutionsals een team mensen die het verschil voor de klant betekenen. Met deze professionals verras je onze klanten continu met de kwaliteit van onze dienstverlening.Hierdoor heb je direct invloed op de belangrijkste doelstelling van KPNInternedservices, namelijk de beste ICT-dienstverlener zijn op gebied van service en kwaliteit. Je maakt aantoonbaar het verschil.

Vanuit je technische rol binnen Infrastructure & Solutions werk je constant aan het verbeteren van de platformen op elk gebied (security, performance, schaalbaarheid, stabiliteit en nieuwe mogelijkheden).
Je bent onderdeel van projecten voor nieuwe diensten, uitbreiding diensten, release management en/of integratie.

De volgende hoofdwerkzaamheden zijn onderdeel van de functie:

  • Analyseren en oplossen van problemen of incidenten;
  • Pragmatische aanpak op werkzaamheden;
  • Onderhouden en uitbreiden van de VMWare platformen;
  • Werken via onze SCRUM methodiek;
  • Ontwerpen van omgevingen, oplossingen en nieuwe diensten;
  • Releasemanagement;
  • Continu bezig zijn met het verhogen van destandaard;
  • Het blijven ontwikkelen en optimaal gebruik maken van de aanwezige tooling;
  • Monitoren van trends en capaciteit van de platformen. 

De kandidaat (m/v)


Als Infrastructure en Solutions Engineer (VMWare) ben je aangewezen op je mentaliteit en kwaliteiten en heb je alle ruimte om jouw capaciteiten maximaal in te zettenWerken bij KPN Internedservices betekent werken bij een marktleider waar kennis en kunde de basis zijn van het succes. Het betekent ook werken voor de veeleisende top van het Nederlandse bedrijfsleven.

Je hebt sterke affiniteit met ICT-dienstverlening en beschikt over aantoonbaar minimaal 5 jaar relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare positie.

Je beschikt over een bewezen en ruime ervaring, sterk analytisch vermogen, goede inhoudelijke/technische vaardigheden en bent gewend om in een procesgestuurde organisatie te werken. Je bent in staat om hetniveau van de dienstverlening naar een hoger niveau te trekken.

Dit gekoppeld aan een hands-on aanpak en een proactieve “can-do” mentaliteit.  Je kan buiten de gebaande paden denken. Je rust niet voordat de zaken voor elkaar zijn.Je hebt goede sociale vaardigheden en communiceert helder, concreet en overtuigend. Je wint vertrouwen op de inhoud en servicegerichtheid. Je bent kritisch, assertief en tactvol.

Je kan je goed vinden in een snel veranderende bedrijfsomgeving. Je staat stevig in je schoenen en hebt een dito persoonlijkheid. Bent zowel flexibel als standvastig. Je bent gewend om zelfstandig en “selfpropelling” te werken en de verwachtingen goed te managen en komt af met het verwachte resultaat. Je levert topkwaliteit, bent ambitieus en veeleisend. 

Opleiding/ ervaring

 

KPN Internedservices zoekt voor deze functie een engineer (M/V) met minimaal een HBO-opleiding of met een vergelijkbaar werk- en denkniveau.

  • Minimaal 5 jaar ervaring in vergelijkbare functie;
  • Ervaring met en inhoudelijke kennis van VMWare, vCloudvSan omgevingen;
  • De juiste kennis, aantoonbaar via Diploma’s en certificeringen;
  • Ervaring in het werken voor een dynamische en snelgroeiende organisatie;
  • Spreekt en schrijft uitstekend de Nederlandse en Engelse taal.


Competenties

  • Proactief, adaptief en ondernemend;
  • Kritisch, Secuur;
  • Innovatief;
  • Grensverleggend;
  • Overtuigingskracht;
  • Goede communicatie skills;
  • Teamplayer;
  • Analytisch;
  • Klantgerichtheid;
  • Resultaat gerichtheid;
  • Process gedreven. 

Arbeidsvoorwaarden


KPN Internedservices biedt een uitdagende werkomgeving waarin medewerkers worden aangemoedigd zich te ontwikkelen en mee te groeien met de ambities van de onderneming. Het tempo ligt daarbij hoog. Naast een uitstekend salaris zijn er gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto, pensioenregeling en korting op producten en diensten.

Meer informatie en solliciteren


Geïnteresseerden sturen hun CV met motivatie naar hrm@internedservices.nl of bellen voor meer informatie met Etienne van Rijn op +31(0)299 476 185.
" "
Infrastructure & Solutions Engineer (VMWare) - KPN Internedservices Purmerend, NH 1441 Infrastructure & Solutions Engineer (VMWare) - KPN Internedservices Purmerend, NH 1441 Reviewed by Le Salarié on 8/25/2017 Rating: 5

Articles les plus consultés

Recent Posts

About

Fennoun RH